Nikki's Place | Agape Home

Nikki’s Place ligt in Chiang Mai in Thailand en is opgericht door Avis en Roy Rideout. Nikki’s Place, is gestart onder de naam Agape Home. Het is een huis voor baby’s met HIV/AIDS en is geopend in mei 1996 als een reactie op de uitzichtloze situatie van de verspreiding van het HIV/AIDS virus in Thailand en de kinderen die hiermee geïnfecteerd raakten.

Veel van de kinderen die naar Nikki’s Place komen zijn HIV positief. Hun ouders of verzorgers zijn overleden aan de gevolgen van AIDS en er zijn geen anderen om voor hen te zorgen. 

Nikki’s Place is een liefhebbende en verzorgende familie voor meer dan 100 kinderen tussen de 0 en 21 jaar.

Projecten

Jarawee familiehuizen

Direct naast Nikki’s Place staan vijf Jarawee familiehuizen die gerund worden door Thaise pleegouders. De band die de kinderen opbouwen met hun pleegouders en elkaar zijn van grote waarde voor de toekomst van deze kinderen.

Project Lek

Dit project draagt bij aan de zorg voor kinderen in de omgeving van Chiang Mai die geraakt zijn door HIV/AIDS. Waar een kleine financiële ondersteuning het verschil kan maken om de kinderen niet  bij hun familie vandaan te halen, draagt Agape Home vanuit Project Lek bij in de noodzakelijk benodigde kosten zoals o.a. medische kosten en schoolkosten. De families worden geregeld bezocht  door de Project Lek medewerker en naast financiële zorg ontvangen ze desgewenst ook pastorale zorg.

Over deze projecten kun je meer lezen op de site van Nikki’s Place

95.lek

Vrijwilligerswerk in Thailand

Vrijwilligers komen van over de hele wereld om voor langere periodes om samen met de Thaise nannies voor de kinderen te zorgen en ze liefde te geven.

Wil je je ook inzetten voor Nikki’s Place? Neem contact ons op via het Contact formulier. Je kunt ook direct contact met Agape Home opnemen, 0066 53 351 177 8 of per mail agape@nikkisplace.org en informeren naar de mogelijkheden én of er ruimte is. Voor de aanvraag als vrijwilliger kun je de formulieren hier vinden.

Helpen vanuit Nederland

Nikki’s Place heeft een licentie van het Department of Welfare in Thailand en is volledig afhankelijk van sponsoren en donoren. Naast het sponsoren van een kind zijn er nog andere projecten die donaties en/of sponsoren kunnen gebruiken.

Nikki's Place | Agape Home

Bezoekadres
Nikki’s Place | Agape Home
224 Moo 1, Tambon Nong Jom
Amphur San Sai, CHIANG MAI
THAILAND

Telefoonnummer
+66 (053) 351-177-8

Postadres
Nikki’s Place | Agape Home
PO Box 95
Chiang Mai 50000