Strooizout voor Nikki’s Place

Strooi zout voor Nikki’s Place, deze combinatie is niet een logische combinatie. 

We hebben al vele ludieke fundraising-acties voorbij zien komen en het kan ons niet gek genoeg.

We delen het persbericht van Harlingen boeit.

Nikki’s Place, het kinderhuis in Chiang Mai (Thailand) waar hiv-geïnfecteerde baby’s opvangen zonder ouders of sociaal netwerk worden opgevangen maar ook andere baby’s zonder sociaal netwerk in combinatie met strooizout. Immers het klimaat is tropisch en het kent regentijd, maar geen vorst of gladheid door ijs/sneeuw. En toch speelt strooizout een belangrijke rol in dit bericht. Er zijn al heel veel ludieke acties in Waadhoek/Harlingen/Bolsward en wijde omgeving geweest voor het kinderhuis en nu weer een mooi actieaanbod van Pack&Zo, het werk- en leerbedrijf en plaats voor dagbesteding aan de Kelvinstraat 11 te Franeker. Nu het winter is en vrieskou, wellicht sneeuw, vorst en gladheid in beeld komt, biedt Pack&Zo zakken van 20 kg met strooizout aan en van de aankoopprijs geeft het bedrijf van elke verkochte zak strooizout één euro aan Agape Home Nikki’s Place.

Bedrijven kunnen natuurlijk een pallet vol kopen, althans grotere hoeveelheden en ook alle inwoners in Waadhoeke/Harlingen en omgeving kunnen 20 kilogram zakken kopen bij Pack&Zo op genoemd adres. Indien gewenst kan er ook bezorgd worden.

Stichting Nikki’s Friends beseft, dat we met dit bericht ook aan reclame doen, tegelijkertijd, we hebben de steun voor onze meer dan 100 kinderen zo broodnodig en daarom doen we ongegeneerd een beroep op bedrijven en inwoners van Waadhoeke/Harlingen en wijde omgeving om in te kopen en danken directeur Henk Visser van Pack&Zo voor dit fijne initiatief!

Voor meer informatie zie de website van Pack&Zo: www.packenzo.nl; tel. 06 3911 0357

Deel dit bericht